Algemeen

Welkom op de startpagina van onze digitale leeromgeving. Om toegang te krijgen tot de digitale leeromgeving is een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Op deze manier kan het systeem herkennen welke gebruiker aan het werk is en de juiste opdrachten of mogelijkheden voor deze gebruiker klaar zetten. Het is nu mogelijk om een kijkje te nemen in onze digitale leeromgeving. Onder de knop "infopakket" kun je de code vinden.

Partners

Deze digitale leeromgeving is een gezamenlijk project van de rijdende school, Marant | educatieve diensten en de LOVK. 30 augustus 2001 kregen wij toestemming om het projectplan uit te voeren. Na de projectfase is de rijdende school in samenwerking met de LOVK verder gegaan met de uitbouw van het pakket. Tot 1 januari is de naam DLRS (Digitale Leeromgeving Rijdende School) in gebruik geweest. Vanaf 1 januari is de naam van deze leeromgeving school@home.

Algemeen

Deze digitale leeromgeving heeft als doelgroep het primair onderwijs. In eerste instantie is deze leeromgeving aangepast aan de werkwijze van de rijdende school en de LOVK. De leeromgeving is nu te gebruiken door leerlingen van 4 tot 14 jaar.

Meer informatie? Mail ons even door op de onderstaande namen te klikken.

Niels en Edwin